Czas pozjadać zapasy żywności. Jak to robić z głową?

daria wieclawek
daria wieclawek
Niektórzy z nas posiadają w domu zapasy żywności, które wkrótce trzeba będzie zużyć. Inni lubią zajadać stres i nudę słodyczami oraz słonymi przekąskami. Jeszcze kolejni siedzą w domu i niewiele się ruszają. Wreszcie spora część z nas ma zapasy, lubi sobie podjeść i nie wychodzi z domu. Co począć, aby jeść smacznie, zdrowo, nie utyć, nie marnować i jeszcze zadbać o swoją odporność? Jest to trudne, ale do zrobienia.

Czy biały chleb jest zdrowy?

Wideo

Materiał oryginalny: Czas pozjadać zapasy żywności. Jak to robić z głową? - Polska Times

Komentarze 4

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

P
Przemek

Myśmy sobie zapasy zrobili, ale już wszystkie zjedzone. Teraz tylko raz na tydzień na weekend zapas ulubionej Perły, żeby sobie miło przy niej spędzić czas z żonką. :)

G
Gość

Ja mam sposób oszczędzania jedzenia gotuje na 2 dni

G
Gość

wpychać sobie górą i dołem

G
Gość

Zapasy-barany wydały więcej kasy niż na święta.PIS zarobił miliardy może teraz obiecywać gruszki na sośnie.

Dodaj ogłoszenie