MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny miodownik z kaszą manną. Niezawodny przepis na zjawiskowe ciasto. Idealne ciasto dla prawdziwych łasuchów

Miodownik z kremem z kaszy manny. Przygotowanie

Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni przed planowaną uroczystością, imprezą czy spotkaniem z bliskimi. Placki miodowe po upieczeniu są nieco twarde i dopiero po kilku dniach stają się idealnie miękkie i pyszne.

Zobacz również

Sztolnia na głuchołaskiej promenadzie znów otwarta dla turystów

NOWE
Sztolnia na głuchołaskiej promenadzie znów otwarta dla turystów

Sukces Mateusza Bereźnickiego! Polak wystąpi w turnieju olimpijskim w Paryżu!

Sukces Mateusza Bereźnickiego! Polak wystąpi w turnieju olimpijskim w Paryżu!

Polecamy

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Anna Dymna na scenie kameralnej Teatru Polskiego we Wrocławiu

Anna Dymna na scenie kameralnej Teatru Polskiego we Wrocławiu